Menu
winkelwagentje
BESTEL TWEE PLATEN EN ONTVANG 10% KORTING
MET DE CODE: EXTRAPLAAT

Kentekenplaathouder met eigen tekst

Kentekenplaathouder met eigen tekst
NIEUW HARDLOPER

Bestel bij ons uw eigen kentekenplaathouder met eigen tekst!

De tekst die u zelf verzint wordt netjes uitgelijnd op de houder. De bedrukking is vervaardigd uit 3M kwaliteit en is zeer duurzaam. De houder is universeel en geschikt voor iedere auto, tevens is de houder ook buigzaam om goed op de bumper te krijgen.

Wist u dat?

In het verkeer veel gekeken wordt naar kentekenhouders en de teksten die hierop staan. Het is een zeer goede reclame die ook vooral erg goedkoop is en resultaat levert.

Bestel de houder met de naam van uw bedrijf en u zult een goede manier van reclame uiten.

De houder is geschikt voor voorkant en achterkant.

Hoe leveren wij?

Producten welke op werkdagen voor 17:00 worden besteld, worden de volgende werkdag afgeleverd in Nederland en Belgie m.u.v Vrijdag op Zaterdag.

Levertijden

Nederland 1 werkdag
Belgie 1 tot 2 werkdagen


Op het moment van de levering, controleer de staat van uw bestelde item. In het geval van beschadigde goederen, raden wij aan voorbehoud te noteren bij aflevering van de vervoerder of de levering te weigeren en neem onmiddellijk contact met ons op het via info@kentekenmaken.nl, zodat wij zo snel mogelijk voor een vervanging kunnen zorgen. Wij behouden ons het recht voor om data en tijden van de levering ingeval van een uitzonderlijke gebeurtenis te veranderen.

Kentekenplaathouder met eigen tekst
  • Beschikbaarheid: Voorraad
  • Model: Kentekenhouder met eigen tekst
€12,50
Excl. BTW: €10,33

Beschikbare opties: