Menu
winkelwagentje
BESTEL TWEE PLATEN EN ONTVANG 10% KORTING
MET DE CODE: EXTRAPLAAT

Naam kentekenplaat

Naam kentekenplaat
Naam kentekenplaat
Naam kentekenplaat
Naam kentekenplaat
NIEUW HARDLOPER
Naam kentekenplaat
Naam kentekenplaat
Naam kentekenplaat
Naam kentekenplaat

Naam kentekenplaat laten maken

De naam kentekenplaat is razend populair omdat er zoveel keus is. Deze platen welke het formaat hebben van een kentekenplaat zijn ideaal voor evenementen en cadeau's. Op een selectie van kleuren kunt u welke tekst dan ook op laten persen. Zo kunt u uw eigen persoonlijke naam kentekenplaat laten maken.

Nog meer mogelijk met naam kentekenplaten

Een naam kentekenplaat is daarnaast erg uniek en puur voor u opmaat gemaakt door Kentekenmaken.nl. Naast onze naamplaten hebben wij verschillende mogelijkheden voor uw unieke kentekenplaat. Elke naam kentekenplaat wordt geperst door onze speciale machine welke wij ook gebruiken voor RDW erkende platen. U kunt qua perswerk dus uitzonderlijke kwaliteit verwachten tegen een uitzonderlijk lage prijs. Bent u op zoek naar een eigen gemaakte kentekenplaat met uw plaatje erop. Bekijk dan onze custom kentekenmaken platen. Op deze kentekenplaten kunt u ook een plaatje kwijt. 

Bent u opzoek naar een kentekenplaat in een specifiek ontwerp laat ons dat weten via info@kentekenmaken.nl en wij maken het voor u.

Hoe ziet mijn naam kentekenplaat eruit

Bij het vervaardigen van onze naam platen maken wij van dezelfde pers techniek gebruik als dat er gebruikt wordt voor het maken van de officiële RDW erkende kentekenplaat. Bij het gebruik van maximaal 8 tekens op uw naam kentekenplaat gebruiken wij hetzelfde lettertype als dat er gebruikt wordt bij de totstandkoming van een officiële RDW kentekenplaat ook wel bekend als gele kentekenplaat. Mocht u kiezen voor meerdere tekens op uw naam plaat dat hanteren wij het lettertype van de amerikaanse kentekenplaat. Deze zijn smaller.  Let op bij gebruik van meer dan 13 tekens dat uw plaat gemodificeerd wordt zodat uw tekst past.

Hoe leveren wij?

Producten welke op werkdagen voor 17:00 worden besteld, worden de volgende werkdag afgeleverd in Nederland en Belgie m.u.v Vrijdag op Zaterdag.

Levertijden

Nederland 1 werkdag
Belgie 1 tot 2 werkdagen


Op het moment van de levering, controleer de staat van uw bestelde item. In het geval van beschadigde goederen, raden wij aan voorbehoud te noteren bij aflevering van de vervoerder of de levering te weigeren en neem onmiddellijk contact met ons op het via info@kentekenmaken.nl, zodat wij zo snel mogelijk voor een vervanging kunnen zorgen. Wij behouden ons het recht voor om data en tijden van de levering ingeval van een uitzonderlijke gebeurtenis te veranderen.

Naam kentekenplaat
  • Beschikbaarheid: Voorraad
  • Model: Naam kentekenplaat
€12,95
Excl. BTW: €10,70

Beschikbare opties: