Menu
winkelwagentje
BESTEL TWEE PLATEN EN ONTVANG 10% KORTING
MET DE CODE: EXTRAPLAAT

Oldtimer kentekenplaat

Oldtimer kentekenplaat
Oldtimer kentekenplaat
NIEUW HARDLOPER
Oldtimer kentekenplaat
Oldtimer kentekenplaat

Oldtimer kentekenplaat laten maken

De oldtimer kentekenplaat is een zeer populaire kentekenplaat die wij in verschillende varianten kunnen leveren. Onze oldtimer kentekenplaten worden geperst op het oudhollands donker blauw met de authentieke witte letters. De zogeheten blauwe kentekenplaten worden vaak gebruikt voor op de oldtimer. Er zijn wel regels voor het rijden met de oldtimer kentekenplaat. Indien u deze nog niet weet kunt u hieronder de eisen lezen die de RDW opgesteld heeft voor het gebruik van de authentieke oudhollandse blauwe kentekenplaat.

Wanneer mag ik met oldtimer kentekenplaat rijden?

U mag alleen rijden met donkerblauwe kentekenplaten als de datum waarop het voertuig voor het eerst op de weg is toegelaten (datum eerste toelating) vóór 1 januari 1978 ligt en het kenteken uit 2 groepen van 2 cijfers en 1 groep van 2 letters bestaat. 

Varianten in donkerblauwe platen

De oldtimer platen zijn verkrijgbaar bij kentekenmaken.nl in twee varianten. Wij hebben de bekende donkerblauwe plaat met witte pers letters en bij hebben de donkerblauwe plaat met luxe opleg letters ook in het wit. Voor de luxe variant zijn extra eisen gesteld alvorens u hiermee mag rijden. Controleer dit goed voordat u overgaat tot aanschaf. Het rijden op de openbare weg met ongeldige platen is niet toegestaan, en boven alles: eigen risico!

Bij kentekenmaken.nl kunt u terecht voor allerlei verschillende platen. Wij produceren alles zelf zodat we in principe alles voor u kunnen maken.


Hoe ziet mijn oldtimer kentekenplaat eruit

Bij het vervaardigen van onze oldtimer platen maken wij van kwalitatief hoge machines gebruik. Mocht u kiezen voor meerdere tekens op uw oldtimer plaat dat hanteren wij het lettertype van de amerikaanse kentekenplaat. Deze zijn smaller.  Let op bij gebruik van meer dan 13 tekens dat uw plaat gemodificeerd wordt zodat uw tekst past.

Hoe leveren wij?

Producten welke op werkdagen voor 17:00 worden besteld, worden de volgende werkdag afgeleverd in Nederland en Belgie m.u.v Vrijdag op Zaterdag.

Levertijden

Nederland 1 werkdag
Belgie 1 tot 2 werkdagen


Op het moment van de levering, controleer de staat van uw bestelde item. In het geval van beschadigde goederen, raden wij aan voorbehoud te noteren bij aflevering van de vervoerder of de levering te weigeren en neem onmiddellijk contact met ons op het via info@kentekenmaken.nl, zodat wij zo snel mogelijk voor een vervanging kunnen zorgen. Wij behouden ons het recht voor om data en tijden van de levering ingeval van een uitzonderlijke gebeurtenis te veranderen.

Oldtimer kentekenplaat
  • Beschikbaarheid: Voorraad
  • Model: Oldtimer kentekenplaat
€19,95
Excl. BTW: €16,49

Beschikbare opties: