Menu
winkelwagentje
BESTEL TWEE PLATEN EN ONTVANG 10% KORTING
MET DE CODE: EXTRAPLAAT

Witte kentekenplaat

Witte kentekenplaat
Witte kentekenplaat
Witte kentekenplaat
Witte kentekenplaat
Witte kentekenplaat
Witte kentekenplaat
NIEUW HARDLOPER
Witte kentekenplaat
Witte kentekenplaat
Witte kentekenplaat
Witte kentekenplaat
Witte kentekenplaat
Witte kentekenplaat

Aanhanger kentekenplaat laten maken

Voor een aanhanger (tot 750kg totaal) is een witte kentekenplaat voldoende. U kunt en mag zoveel witte kentekenplaten laten maken als u zelf wilt. Een witte kentekenplaat moet voorzien zijn van hetzelfde kenteken als het trekkende voertuig. Een witte kentekenplaat is niet voorzien van het EU symbool. Indien u naar het buitenland gaat met de aanhanger, kunt u bij ons de witte plaat ook bestellen met EU logo.

Trailer kentekenplaat laten maken

Ook voor een trailer is de regel op gewicht van toepassing. Een trailer met een maximum gewicht tot 750 kg moet voorzien zijn van een witte kentekenplaat.

De witte kentekenplaat is een van de meest populaire platen op de markt verkrijgbaar. Een aanhangwagen of caravan heeft een eigen kenteken nodig als deze zwaarder is dan 750 kg (toegestane maximummassa). Is de aanhanger lichter, dan krijgt deze hetzelfde kenteken als de wagen die de aanhanger voorttrekt. Dit is de gele kenteken plaat.


Kentekenplaat op fietsendrager

U moet een witte kentekenplaat hebben voor fietsendragers en andere voorwerpen die het zicht op de kentekenplaat blokkeren. Op deze kentekenplaat staat de cijfer-lettercombinatie die door de fietsdrager niet goed zichtbaar is.

Bij kentekenmaken.nl kunt u terecht voor allerlei verschillende platen. Wij produceren alles zelf zodat we in principe alles voor u kunnen maken.


Zakelijk witte kentekenplaat

Ook bij garagebedrijven wordt de witte plaat veel gebruikt met de tekst ‘Te koop’, ‘occasion’ of ‘nieuw’. Ook deze witte kentekenplaten kunt u bestellen op kentekenmaken.nl. U kiest namelijk zelf de tekst die op het kenteken komt. Wilt u ook direct een eigen kentekenplaat laten maken? Ga dan direct aan de slag en bestel uw nieuwe witte plaat binnen enkele minuten via onze shop

Hoe ziet mijn witte kentekenplaat eruit

Bij het vervaardigen van onze witte platen maken wij uitsluitend van hoogwaardig materiaal gebruik. Bij het invoeren van maximaal 8 tekens op uw witte kentekenplaat gebruiken wij het juiste lettertype als dat er gebruikt wordt bij de totstandkoming van een kentekenplaat ook wel bekend als gele kentekenplaat. Mocht u kiezen voor meerdere tekens op uw witte plaat dat hanteren wij het lettertype van de amerikaanse kentekenplaat. Deze zijn smaller.  Let op bij gebruik van meer dan 13 tekens dat uw plaat gemodificeerd wordt zodat uw tekst past.

Hoe leveren wij?

Producten welke op werkdagen voor 17:00 worden besteld, worden de volgende werkdag afgeleverd in Nederland en Belgie m.u.v Vrijdag op Zaterdag.

Levertijden

Nederland 1 werkdag
Belgie 1 tot 2 werkdagen


Op het moment van de levering, controleer de staat van uw bestelde item. In het geval van beschadigde goederen, raden wij aan voorbehoud te noteren bij aflevering van de vervoerder of de levering te weigeren en neem onmiddellijk contact met ons op het via info@kentekenmaken.nl, zodat wij zo snel mogelijk voor een vervanging kunnen zorgen. Wij behouden ons het recht voor om data en tijden van de levering ingeval van een uitzonderlijke gebeurtenis te veranderen.

Witte kentekenplaat
  • Beschikbaarheid: Voorraad
  • Model: Witte kentekenplaat
€9,95
Excl. BTW: €8,22

Beschikbare opties: